Terug naar hoofdpagina Vrij Podium

50ste TOERISTISCHE WANDELZOEKTOCHT.


De allerlaatste wandelzoektocht van de KBC Personeelskring Zoektochten vindt plaats in Mechelen. De inrichters hebben voor deze jubileumeditie een route uitgestippeld door een stad die over meer dan voldoende elementen beschikt om jullie van een mooie wandeling te laten genieten. We passeren langs mooie parken en monumenten maar natuurlijk ook langs gezellige terrasjes en winkelstraten.

Alle personeelsleden en gepensioneerden van KBC Bank en Verzekering (en van de dochterondernemingen) kunnen, samen met hun gezinsleden, deelnemen op één of meer dagen naar keuze van 1 mei tot 10 september 2023.

Inschrijven kan om praktische redenen enkel per e-mail, met vermelding van het gewenste aantal deelnemingsformulieren, aan wyns.jos@skynet.be .

Per formulier wordt een bijdrage gevraagd van 10 EUR, over te schrijven op rekening

BE95 4099 5284 2158 van KBC Personeelskring Zoektochten.

Na ontvangst van je mail en bijdrage worden de deelnemingsformulieren bezorgd vanaf einde april, eveneens per e-mail.

We voorzien voor elke deelnemer een waardevolle prijs, af te halen op de prijsuitreiking op zaterdag 30 september 2023 in zaal Withof in de Withof straat in Heist-op-den-Berg.

Voor bijkomende info mag je steeds contact opnemen met Jos Wyns, tel. 015 24 93 04 of Karel Van de Gender, tel. 014 72 51 90. Ledenbijdrage :